Gå til sidens hovedinnhold

Hundeklubben med på Fedakvarten

"Det var en flott idè, ja! Og fantastisk at hunder også kan delta."

Disse og flere andre positive kommentarer hørte styret av Lister hundeklubb. I år var det første gang at hunder også kunne støtte Fedakvarten med sin deltagelse .

– Siden det også var hundens dag og Fedakvartens maskot er en hund så passet det perfekt at vi fikk bli med. Vi ble veldig glade for at Tore Hansen var så positiv da vi spurte om det var mulig å være med på Fedakvarten, sa Roar Glendrange, styreleder i Lister Hundeklubb.

Alle hunder av som fullførte runden fikk en deltager diplom, samtidig sponset Bondekompaniet Flekkefjord en utrolig flott premie som hunden Nikita vant .

– Vi møte flere hundeeiere som var veldig interessert i vår hundeklubb og hvilke aktiviteter vi tilbyr, sa styremedlem Karin Helen Skipø.

Klubben har flere treningsområder, forteller hun.

– Blant annet har vi område på Helicon AS , Berntsen Engroslager , på Feda , i Flekkefjord og i tillegg har vi leid et nesten 4 mål stort område av Eramet, som snart skal gjerdes inn. Vi håper å bruke den til agility bane så snart klubben har økonomi til å kjøpe utstyr. I mellomtiden har vi treninger som utstilling, spor, smeller og lydighet, opplyser en av trenerne i Lister Hundeklubb, Wenche E. Glendrange .

Hundeeiere som ønsker mer informasjon kan sjekke ut facebooksiden Lister hundeklubb .– Vi håper at vi får muligheten til å være med på Fedakvarten til neste år også, sier Roar Glendrange til slutt.