Hvordan radikal kjønnsteori erobret Norge

Av
DEL

MeningerDette dokumenterer Kjell Skartveit grundig i sin bok Normløst (2019, 418 sider). Da partnerskapsloven ble vedtatt i 1993 med sikte på å gi homofile en trygg, rettslig ramme om sine samliv, var det de aller færreste som kunne forestille seg hvor mange flere mentale og juridiske barrierer som ville bli brutt i årene som fulgte.

Den kjønnsnøytrale ekteskapsloven i 2008 brakte med seg en ny seksuell revolusjon, identitetspolitikk og makt. Ekteskapet ble omdefinert til å være en sosial konstruksjon, en menneskelig oppfinnelse og ordning. Stortinget vedtok Diskrimineringsloven om seksuell orientering i 2013, fornyet i 2017.

Historien bak FRI, Pride -paradene, og det tredje kjønn blir gjennomgått. I 2016 vedtok Kirkemøtet at Den norske kirke skal ha to vigselsliturgier, en for likekjønnede par og en for heterofile par. Den seksuelle/skeive revolusjonen tåler ikke opposisjon og truer våre mest grunnleggende prinsipper som ytringsfriheten, religionsfriheten og retten til å følge samvittigheten. Fri meningsytring blir hemmet av frykt for å si noe som rammes av diskrimineringsloven.

Boken orienterer svært grundig om disse aktuelle sakene og anbefales sterkt for alle som ønsker å forstå dagens norske samfunn.

Artikkeltags