Smaabyen Flekkefjord og Lister Nyskaping skal gjennom hele september by på en rekke flotte arrangementer tilpasset de som jobber innen handel, reiseliv, politikk og næringsliv.

– Det blir kurs, workshops og inspirerende sosiale treff som vi har stor tro på at kan bidra til et felles løft, forteller Merethe K. Jerstad i Lister Nyskaping til Agder.

Lokal fotoutstilling

Blant annet vil de by på en fotoutstilling i Kooperativet sine lokaler med temaet «Lister i Fokus» der publikum kan oppleve en flere fantastiske bilder fra hele regionen. Alle Lister-kommunene er representert gjennom nydelige bilder.

Utstillingen åpnes allerede torsdag 25. august og skal markeres med et «Kick-off-arrangement» som også markerer at Smaabyen og Lister Nyskaping inntar Kooperativet.

– Vi ønsker med dette å synliggjøre hele den flotte regionen vår. Vi har lyst å skape en arena for kunnskapsdeling, læring, sosialisering og nettverksbygging på tvers av kommunegrensene. Jobbattraktivitet og bo-attraktivitet er noen av de viktigste begrepene vi tar med oss i dette prosjektet og jobben vår videre i Flekkefjord, og ønsker å få frem alle kommunene i regionen i et felles løft og godt samarbeid, utdyper Jerstad.

Hun forteller videre at de har fått god respons fra representanter fra de andre kommunene, som også har stor tro på dette.

– Det er vi veldig takknemlige for.

– Det er også takket være dyktige kursholdere til workshops, engasjerte sjeler på Kooperativet i Flekkefjord og «Grunder 365» at vi sammen kan få til noe slikt som dette.

Jerstad fremhever også det hun beskriver som «meget talentfulle fotografer» som bidrar med bilder til utstillingen. Utstillingen skal pryde veggene på Kooperativet i hele september måned.

– Her skal det være noe for enhver, og alle er velkomne til å delta på kurs og foredrag eller bare ta turen innom for å «mingle» i godt selskap, avslutter Jerstad og henviser til Kooperativets nettsider for utfyllende program.