Gå til sidens hovedinnhold

John Skåland har helt rett!

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det såkalte «regnbueflagget» har ingenting på kommunale flaggstenger i Lund å gjøre! Dersom en åpner opp for «homoflagget», som flagget også kalles, ifølge Wikipedia, må en også åpne opp for alle andre flagg på kommunale flaggstenger for at ingen skal bli forskjellsbehandlet!

Og dersom alle, (lag, foreninger, klubber, bedrifter, osv.) skal ha denne retten, vil det bli et virvar av flagg, på de kommunale flaggstengene. Derfor håper jeg at politikerne i Lund forstår konsekvensen, dersom de tillater dette flagget, på kommunens flaggstenger. Den eneste løsningen på denne saken er at en ikke tillater å heise flagget på de kommunale flaggstengene. Flagget er omstridt, derfor må ikke de folkevalgte i Lund påtvinge alle innbyggerne i Lund dette flagget på kommunale flaggstenger.

Flagget er ikke ulovlig, derfor kan alle, som selv ønsker det bruke egne flaggstenger til å heise flagget hjemme hos seg selv.

La oss som ikke kan identifisere oss med den type eller såkalte «kjærlighet», slippe å se at homoflagget vaie på kommunale flaggstenger i Lund!