Vi vil se din fineste juletegning!

JULETEGNING: Slik så den ene tegningen som Agder fikk innsendt i fjor ut. Hva vil du tegne i år?

JULETEGNING: Slik så den ene tegningen som Agder fikk innsendt i fjor ut. Hva vil du tegne i år?

Avisen Agder vil igjen pryde avisene frem mot jul med vakre juletegninger. Alle barn fra 1. -7. klasse er invitert til å bli med.

DEL

Tradisjonen tro arrangerer Avisen Agder tegnekonkurranse med julen som tema. Vi inviterer alle barn i 1. til 7. klasse å bli med i konkurransen og tegne det som du synes er det beste med julen. Her står du fritt til å bruke fantasien.

I hver avis i desember frem til julaften vil vi trykke tegninger som er sendt inn til oss, og tegningene kan sendes inn allerede nå. Finn frem farger og ark, sett i gang og bli med!

Klassetrinn

I konkurransen deler vi inn i tre forskjellige grupper. Første gruppe er elever som går i 1., 2. og 3. klasse. Gruppe nummer to er elever som går i 4. og 5. klasse. og siste klasse er elever i 6. og 7. klasse.

Tegningen må være i A4-format, og vi oppfordrer alle til å bruke hele arket! Den må merkes med navn, klassetrinn og skole, og et kontaktnummer.

Premier

I fjor fikk Agder inn nærmere 1000 tegninger, og tegningene strømmet inn dag etter dag. Flere av tegningene ble utstilt i Agders avismontre utenfor avishuset. Dessuten ble tre heldige vinnere trukket ut. Vinnerne i fjor ble Vanja Drobac, Svein Andreas Grundevig Myhre, og Solveig Stordrange.

Frist for å sende inn tegninger er 20. desember.

Tegningene sendes til:

Avisen Agder

Postboks 40

4401 Flekkefjord

De kan også leveres direkte i ekspedisjonen.

VANT: Vanja Drobac (foran, fra venstre), Svein Andreas Grundevig Myhre, og Solveig Stordrange vant tegnekonkurransen. Bak står journalist Ingvill Mydland og redaktør Kristen Munksgaard.

VANT: Vanja Drobac (foran, fra venstre), Svein Andreas Grundevig Myhre, og Solveig Stordrange vant tegnekonkurransen. Bak står journalist Ingvill Mydland og redaktør Kristen Munksgaard. Foto:

Artikkeltags