Gå til sidens hovedinnhold

Julekonsert med Flekkefjord Musikkorps

Også Flekkefjord Musikkorps har laget en digital julekonsert som de nå har publisert for at flest mulig skal få med seg korpsets juletoner også i år.

– I og med den situasjon vi alle er i tror vi det vil hygge mange å høre korpset spille noen juletoner, sier leder Thor Walter Børresen i Flekkefjord Musikkorps til Agder.

Det har blitt et annerledes år også for korpset. Det var planlagt en stor festkonsert i Spira 14. november. På grunn av den økte smittesituasjonen i de omkringliggende kommunene valgte korpset å avlyse konserten.

Festkonserten i Spira skulle holdes sammen med Agder Brass. Børresen ser på avlysningen mer som en utsettelse, da korpset håper å ta det opp igjen senere.

– Men det blir nok ikke før på nyåret. Vi vil veldig gjerne oppfylle vår samfunnsoppgave med å spre musikk og bidra til kulturlivet, men slik situasjonen er har vi dessverre blitt nødt til å la det være denne gangen, sa han i november.

Flekkefjord Musikkorps øvde tidligere i år til oktoberfesten som skulle vært i byteltet 10. oktober. Denne ble som kjent utsatt pga smitterisiko. Siden korpset hadde satt av denne lørdagen til spilling, fant styret ut at det kunne være fint å ut glede Flekkefjords befolkning med litt musikk på Fiskebrygga.

Smakebit fra det Flekkefjord Musikkorps planlegger å servere på Fiskebrygga lørdag 10. oktober.

Flekkefjord Musikkorps forbereder seg på friluftskonsert lørdag 10. oktober og felleskonsert 14. november

Korpset var som vanlig på plass på Solstrand på St. Hans aften:

Se og hør Flekkefjord Musikorps fra Solstrand på en flott St. Hans aften i Flekkefjord 2020. Tradisjon tro var korpset med museumsskøyta Solstrand på to runder på Byfjorden for å spille for båtene som fulgte etter og folk på land. Både musikere og tilhørere koste seg i det flotte været.

Korpset holdt også en konsert fra Fløyen Terrasse 19. juni

Flekkefjord Musikkorps holdt fredag 19. juni en flott konsert fra Fløyen Terrasse. Her er første del av konserten.

«Flekkefjordssangen», «Brazil» og «Alle fugler» lød over hele byen

Smakebit fra konserten med Flekkefjord Musikkorps fra Fløyen Terrasse 19. juni 2020

Også på 17. mai deltok korpset svært så aktivt slik de pleier

Flekkefjord Musikkorps hadde to konserter på Tjørsvågheimen på 17. mai. Her kan du se store deler av den første konserten

Litt forsinket i forhold til resten av landet ble «Ja, vi elsker» sunget også fra hager og verandaer i Flekkefjord. Det var Flekkefjord Musikkorps som stod for akkompagnement fra trappene opp til Lilleheia