Gå til sidens hovedinnhold

Karl scoret fem mål da Tonstad vant 5-0!

Tonstad spilte tirsdag kveld borte mot Klebe, det endte til slutt med en flott 5-0 seier. Karl T. Kvinlaug scoret alle målene.

Allerede etter 4 min setter vi den første i nota ved Karl Kvinlaug som får pirket ballen i mål etter en duell med keeper.

Etter at vi kom i føringen så er kampen nokså jevnspilt, den neste store sjansen får Klebe etter at de treffer stangen når halvtimen er spilt.

Tonstad går opp i 2-0 i det 36 min etter at Erlend Oskar Risnes finner Karl Kvinlaug inne på femmeteren, han setter ballen kaldt og rolig i mål.

Etter 42 min så går vi opp i 3-0 ledelse etter et angrep som ble startet i fra keeper Ole Erik Endrerud som sender ballen ut til Kristian Tjomlid, han slår den langt opp til Erlend Oskar som nok en gang finner Karl Kvinlaug inne i feltet, Karl gjør ingen feil og setter ballen behersket i mål fra ca 12 m, dermed var hat tricket allerede fullbyrdet.

Vi styrer kampen det meste av den første omgangen, og det skulle vi også gjøre i den andre.

Snaue timen er spilt når Ole Asbjørn Liland kriger til seg ballen på egen halvdel, han sender den videre ut til Marius Kvello på høyresiden som tar med seg ballen ned til dødlinjen før han legger den inn til Karl Kvinlaug som på frekt vis hælflikker ballen i mål ved nærmeste stolpe til 4-0 ledelse.

Det siste målet er nærmest kopi av det forrige, så dermed ender vi opp med seier 5-0 etter at Karl Kvinlaug satte inn alle Tonstad i sine mål.

Vi hadde mye forfall til kampen, men gutta som entret banen mot Klebe viser at de også har nivået inne, så her blir det kamp om plassene utover høsten.

Kampens store spiller var utvilsomt Karl Kvinlaug som klinte til med fem herlige scoringer, Marius Kvello hadde også en god kamp med tre assist, god var også kapteinen Ole Asbjørn Liland.

Fotball, 5. divisjon

Klebe-Tonstad 0-5 (0-3)

Mål: 0-1 (4) Karl T. Kvinlaug, 0-2 (36) Kvinlaug, 0-3 (42) Kvinlaug, 0-4 (59) Kvinlaug, 0-5 (78) Kvinlaug.

Laget: Ole Erik Endrerud, Marius Kvello, Carl Magne Fintland, Kristian Tjomlid, Mads Andor Eitland, Ole Asbjørn Liland, Steffen Kvello, Elias Netland, Erlend Oskar Risnes, Karl Kvinlaug og Geir Josdal.

Disse spilte også: Martin Roar Kinden, Andreas Netland, Leif Henry Waldeland og Erling Andre Biktjørn.

Dommer: Eirik Stokka, Ganddal IL

Sentralidrettsanlegget, Klepp