Der skal Anders Kristiansen, som er grunnlegger av Trefadder, dele velvalgte ord.

– Mitt foredrag «Green is good» omhandler årsaken og konsekvensene av klima og den kommende naturkrisen på et overordnet nivå som dessverre forsterker hverandre, forteller Kristiansen til Agder.

– Begge krisene startet rundt den industrielle revolusjon og er menneskeskapte gjennom hensynsløs utnyttelse av natur og rett å slett i flere tilfeller et resultat av kapitalistisk grådighet på bekostning av klima og miljø. I en tidsalder hvor verden står ovenfor storkrig, inflasjon, klimaendringer og naturkrisen truer er det desto viktigere få frem alt det gode som skjer for et bedre klima og miljø.

Dypdykk

Det blir et dypdykk i hva Trefadder AS gjør som bare er ett av hundrevis, ja kanskje tusenvis av miljøselskaper i verden som gjennom kommersielle tjenester nå bidrar til å fjerne CO₂ at atmosfæren og reduserer effektene av naturkrisen.

– Som tilliten min indikerer er «Green is good» et ordspill på den kjente 80-talls klassikeren «Wall Street» slagord «Greed is good», som kanskje summerer opp hvordan verden ende opp i denne særdeles utfordrende situasjonen med klima og miljøkrisen. 80-tallet er for lengst forbi, og løsningen på våre nåværende og fremtidige utfordringer er «Green is good», mener Trefadder-grunnleggeren.

Om foredragsholderen

Utdannet i Naturbruk

Fagbrev i Akvakultur

Spesialisering i skalldyroppdrett

Bor i Haugesund

Daglig leder og grùnder fra Trefadder AS

Tur og dyreelsker

– Gleder oss

Lillian Eigeland Nilsen er leder av lokallaget til Framtiden i våre hender i Flekkefjord.

– Vi gleder oss stort til å få besøk av Anders. Han har et spennende budskap i foredraget, og er en engasjert og inspirerende person. Vi håper mange tar turen til Kooperativet på lørdag ettermiddag, sier hun.