Det country-inspirerte blues/rock bandet PettyCash inntar Pøbben i sentrumsgata med sitt rikholdige repertoar under tittelen «Ghost Town Rock»; som en start på høstens og vinterens «Ghost Town»-turné.

Lokale PettyCash består av følgende 7 bandmedlemmer: Christoffer Birkeland (vokal), Maria Steinsdatter Eike (vokal), Ronny Monsen (bass), Svein Kåre Navrestad (trommer), Kai David Engejordet (tangenter), Geir Inge Røkbuvold (gitar) og låtskriver Audun Surdal (gitar).

– Vårt repertoar består av en rå blanding kjente cover-låter, samt egenproduserte låter. I all hovedsak hentet fra den country-inspirerte bluesrocken, annonserer band-medlem Audun Surdal.

– Vi har som mål å fremføre denne musikksjangeren i et velfortjent godt lydbilde; marinert med god stemning og servert til et fest-sugent publikum, fortsetter Surdal.

I disse dager jobber bandet med innspilling av en ny låt som de satser på blir klar i løpet av desember, røper Surdal.

– Låta heter «Asleep on the floor», og handler om det å våkne dagen derpå og lure på hva som i huleste skjedde kvelden før. Sikkert flere som har opplevd dette, og at det fort kan se litt «spødje ut», humrer Surdal.

Jo, det blir en smakebit av låta på Pøbben, lover gitaristen.

– Vi gleder oss stort til lørdagens spillejobb på Pøbben i stasjons/spøkelsesbyen Moi, avrunder en spøke- og forventningsfull Audun Surdal.