– Jeg var klar over at vi skulle ha borte mot laget i nord pulja. Det er helt håpløst! Og det er over 3 uker etter at vi var ferdige. Det er mye som tyder på at vi nok ikke kan stille på en slik langtur på kort varsel, i slutten av november, sier trener Jone Mathiesen til Agder.

– Det er håpløst og vente så lenge. Flere av spillerne med familie har tatt fri nå, sier Sokndals trener.

– Det er tullete

– Tullete at Sokndal skal opp mot enten Nord, Avaldsnes eller Etne, og det er over tre uker etter at vi var ferdige med våre kamper, sier en lettere oppgitt Jone Mathiesen.

Avdeling 4 er ennå ikke ferdigspilt. Først etter denne helgen kan semifinalene spilles. Rogaland Fotballkrets har til avisen Agder svart, at semifinalene må være ferdig spilt, innen den 28. november.

Sokndal har trukket bortekamp, i sin semifinale. Tur til nordfylket blir det uansett for de hvite og blå fra Haua.

Stor fordel

Siste kamp i avdeling 4 spilles fredag kveld. Da møtes nemlig Nord og Etne til dyst. Begge lag har 27. poeng, og vinneren av den kampen blir Sokndals motstander, i kampen om kretsmesterskapstittelen.

Blir det derimot uavgjort mellom Nord og Etne, kan Stegeberg vinne avdelingen. Hvis de slår Avaldsnes på hjemmebane. Uansett, hvordan man ser det, og snur på det. Men lagene i nordfylket har spilt fotball helt frem til nå. Det må være kjempefordel for de lagene.

For Sokndal har nesten hatt pause, i en måned, uten å spille en eneste fotballkamp. Hvis Sokndal vinner sin semifinale, møter de vinneren av kampen mellom Vardeneset 2 og Forus og Gausel.

Finalen må være spilt innen den 5. desember, opplyser Rogaland Fotballkrets til Agder.