Gå til sidens hovedinnhold

Konsert for Englevakten i Spira: Bidrar til bedre omsorg

Søndag er det duket for konsert i Spira, hvor inntekten går til et høyt verdsatt omsorgsarbeid.

For abonnenter

Englevakten har leid Spira for anledning. De håper på full sal, som nå er cirka 180 personer med korona-hensyn. Målet er å spre informasjon om Englevaktens omsorgsarbeid og samle inn penger til de mange oppgavene arbeidet innbefatter.

– Vi ønsker å slå et slag for dette, og vi har samlet et knippe med lokale artister som stiller opp gratis for oss, sier Glenn Tønnessen til Agder.

– Vi håper å fylle lokalet. Det er avstand og vi følger vanlige koronaregler.

– Støtten går til omsorgsarbeidet

Dersom noen er i tvil om man ender opp med å støtte kafédriften dersom man legger igjen noen kroner, får svaret her:

– Konserten handler om omsorgsarbeidet. Det folk gir i gaver er målrettet til omsorgsarbeidet, og ikke den kommersielle biten av kafeen. Arbeidets ansikt utad er Englevakten City, som deler ut mat og klær. Inntekt fra konserten og gaver går til omsorgsarbeidet, forklarer pinsepastor Christoffer Egeland.

– Hva konkret gjør dere i Englevakten City?

– Det er snakk om ca. 80 familier vi deler ut mat og klær til, i tillegg til sporadiske besøk etter behov – så kjører vi også ut til dem som ikke har anledning til å hente, svarer Egeland.

En annen del av arbeidet er de to første timene på kafeen, der mange som har litt ekstra behov for å bli sett, kommer innom.

Ordføreren stiller

Artistlisten består av mange kjente musikere fra Flekkefjord og Lund. Blant annet Flekkefjords ordfører Torbjørn Klungland.

Ordføreren som er kjent for mye mer enn bare politikk (klesvalg og brus-vaner har jo fått nasjonal oppmerksomhet), bør nå virkelig omtales som rocke-ordføreren, etter å ha deltatt på flere arrangementer som sanger.

Hvorvidt det blir rock eller mer balladetoner gjenstår å se, han har med sin kjære Hanne-Sofie Egeland denne gangen.

Disse spiller

Hollenderbyens Dannede Duer, Joe Rusi, Hanne-Sofie Egeland & Torbjørn Klungland, Pettycash, Jeanne Omdal, Jorun Rødland og Pøya.

– Vi er også så heldige å ha med oss noen av byens flotteste musikere som kveldens husband. Daniel Hinderaker, Frank Øverland, Emmanuel Waldron og Joe Rusi.