«Jeg skal stikke ut øynene dine med fingrene mine»

En flekkefjæring i 20-årene må møte i Kristiansand tingrett, tiltalt for blant annet trusler mot politiet og knivstikking.

DEL

Når den unge mannen møter i tingretten i desember, må han svare for hele 12 overtredelser av straffeloven. Handlingene går tilbake til i fjor, og det er også tatt ut en tilleggstiltale for handlinger begått i år.

Av det han står tiltalt for er det blant annet trusler mot, og forulempning av, politiet. I tillegg til truende oppførsel.

I februar i fjor skal han blant annet ha sparket mot en politibetjent i Kristiansand, idet han skulle innbringes av politiet på grunn av oppførsel. Han skal videre ha uttalt at han skulle «ta politibetjentene». Deretter kom han med en rekke truende uttalelser som «Du er ferdig dersom jeg treffer deg når du ikke er på jobb», «Å satan, jeg skal stikke ut øynene dine med fingrene mine» og «Jeg skal fuckings drepe dere». Han skal videre ha sagt «fuck you» til politiet da han ble gitt et pålegg om å holde seg unna sentrum.

Han står også tiltalt for å ha tatt seg inn i en leilighet i Flekkefjord der han truet eieren med foldekniv, samt knuste tv-en. Han skal også ha opptrådt aggressivt mot sin daværende kjæreste en marsnatt i fjor i Oslo.

Tilleggstiltalen omhandler blant annet flere forhold fra mars i år. I Kristiansand sentrum skal han ha stukket en kniv inn i beinet til en annen mann, hvorav vedkommende måtte sys med flere sting.

Samme kveld kom han også med trusler mot politiet da han skulle settes i arresten, med utsagn som «Jeg skal finne datteren din og pule henne» og «Hvis du ser meg på gaten og ser på meg på samme måte som nå, så skal jeg maltraktere deg».

Han skal videre ha skallet til en mann i Lyngdal slik at mannen mistet en tann.

Artikkeltags