Gå til sidens hovedinnhold

Kritikerrost rocker til Spira: – Det blir rock med kos, klem og crowdsurf

Torsdag kommer den kritikerroste artisten Erlend Ropstad til Flekkefjord og Spira.

– Vi skal spille rock'n'roll med kos, klem og crowdsurfing. Eller nei, jeg kommer ikke til å crowdsurfe, sier en spøkefull Ropstad, som gleder seg over å nå kunne være på veien igjen uten begrensninger.

Artisten kommer til Flekkefjord, og tar med seg den kritikerroste musikken i bagasjen:

Erlend Ropstad har lagt stein på stein i sin 15 år lange musikkarriere. Beskrevet som en klippe og kolossal artist innen norsk rock, har han sakte, men sikkert gått fra supportjobber her hjemme og i Europa, via småklubber, og hundrevis av konserter senere spilte han på Øyafestivalens hovedscene og fylte Rockefeller i 2019.

I april 2021 ga han ut foreløpig siste album «Da Himmelen Brant Var Alle Hunder Stille». Albumet mottok toppkarakter i Dagsavisen, Dagbladet, NRK Sørlandet og ellers utelukkende svært gode anmeldelser, høye strømmetall og heftig radiospilling.

Gleder seg

– Jeg må først si at Erlend og De Rotløse gleder seg til konsert i Flekkefjord nå torsdag 21.10. Publikum kan forvente rock fra øverste hylle, med publikums- og kritikerroste tekster og musikk, sier teamet til Ropstad til Agder.

– Vi ser i Avisen Agder at folk gjør comeback som publikum i Flekkefjord og litt over halvveis i den over 20 konserter lange turneen kan vi bekrefte at det er vanvittig stemning på konsertene til Ropstad.

– På Spira blir det mange sterke øyeblikk, både for bandet, arrangører og for publikum. Den kraftige symbiosen som har vært så savnet.

– Kom kom

Ropstad, bandet og teamet, som her hadde tid til å uttale seg, håper mange vil ta turen til Flekkefjord.

– Kom kom!

Tirsdag formiddag er det dog solgt relativt få billetter, i motsetning til konsertene han gjør ellers i landet.

Men hvem vet, plutselig dukker lokalbefolkningen opp likevel!