Lenge har de gledet seg til å ha konsert på Fiskebrygga, men kort tid før de skulle spille under den åpne himmelen, viste det seg at været ikke spilte på lag verken for artistene eller publikum. Arrangementet ble derfor flyttet under Spiras tak.

Men i Flekkefjords storstue er elevene vant til å være. Der er det UKM, julekonserter og mange andre arrangementer. Så elevene taklet fint endringen rett før start.

I salen satt foreldre, søsken og besteforeldre. Etter hvert eneste innslag kunne de applaudere, og konstatere at kulturlivet i Flekkefjord har mye spennende å by på.

Blant dem som fremførte var blant annet UKM-finalister Live Meland, Henny H. T. Conibear, og Hedda G. Norang med sangen «Archie marry me» av artisten Always. De viste frem samme rocka attitude som på UKM.

En annen som viste frem talentet sitt var Kristian Vikøren som sang den populære countrysangen «Life is a Highway» akkompagnert av musikerne Dani Mathias E. Allestad, Kaare Lauridsen og Joe Rusi.

Open Air-konserten skulle egentlig vært på Fiskebrygga, men for elevene handler det om å vise seg frem. Øve på å stå foran et publikum – få en smakebit på livet som musiker, danser og skuespiller.

Regn eller ikke regn – elevene fikk vise seg frem!