Gå til sidens hovedinnhold

(les)Takk for tilbakemeldingen, Olav Hafstad

Artikkelen er over 1 år gammel

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det er ikke vanskelig å se at vi har forskjellig syn i denne saken. Det kommer tydelig frem i våre innlegg. Det kan jeg fint respektere. Og at jeg har mye å lære er det liten tvil om. Jeg har null fartstid som politiker, så det vil nok bli en bratt læringskurve fremover. Men dette kommer ikke på noen måte til å stoppe meg fra å si tydelig ifra når jeg har tanker om saker og tilstander i kommunen.

Men tilbake til der avtroppende ordfører i sitt innlegg refererer til at det det skal være en enighet i etterkant av kommunestyremøtet den 20. juni. Dette synes jeg blir noe spesielt. For i det samme møtet ble det gjort følgende vedtak som gjelder sak KS-32/19:

«Evaluering av prosjektstilling legges fram for kommunestyret 17. oktober 2019. Det legges også fram forslag om organisering av næringsarbeid og næringssjefstillingen i samme sak.»

Hvordan Olav Hafstad kan få dette til å bety at saken skal tas opp i et møte 3. oktober må jeg si at virker noe rart for en «nykomling». Respekterer ikke Olav Hafstad vedtaket som ble gjort i kommunestyret i denne saken?

Når det så kun var en annen sak til behandling, foruten «Godkjenning av møteprotokoll» og «Eventuelt», på møtet 3. oktober, så kan jeg ikke se hvordan det kan forsvares. Hvorfor bruker man kommunens midler i trange tider til å gjennomføre et slikt møte som vel egentlig er unødvendig?

Jeg registrerer at avtroppende ordfører refererer i sitt innlegg til møteplan fra desember 2018, men ikke til det konkrete vedtaket gjort 20. juni 2019. At langtidshukommelsen er god, men at korttidsminnet skorter skal jeg ikke kommentere videre her. Jeg ser meg nå ferdig med denne saken og gleder meg som ny og foreløpig «ufaglært» kommunestyrerepresentant til arbeidet jeg skal i gang med.

Det er mulig at jeg i min iver i tidligere innlegg har glemt noe viktig, men her kommer det:

Tusen takk for tilliten dere som velgere har vist meg! Som forholdsvis ny hjemflyttet til kommunen setter jeg utrolig stor pris på muligheten til å kunne engasjere meg.