Gå til sidens hovedinnhold

Lions la tusenlapper på bordet til unge turnere

10.000 kroner fra Lions Club til Flekkefjord Turnforening, det er gode penger. - Vi er utrolig takknemlige, sier Gerd Nygaard i turnforeningen.

Overskuddet som salg av Årsrevyen til Lions gir, blir i stor grad pløyet tilbake til lokalsamfunnet.

- Selv om vi opplevde en inntekstssvikt på ca. 30.000 kroner ved salg av Årsrevyen før jul, så satt vi igjen med penger som vi skal dele ut til gode formål. Vi har bestemt å gi 10.000 kroner til Flekkefjord Turnforening, sier Per Østensen i Lions Club Flekkefjord.

- Vi er utrolig takknemlige for pengegaven, parerer Gerd Nygaard. - Pengene skal vi bruke til innkjøp av et såkalt skumappartat for de aller yngste. Vi kjøper nytt utstyr til vi skal inn i den nye hallen. Dette blir veldig bra, sier hun.

Hvert år gir Lions Club Flekkefjord ut Årsrevyen, der de lager en oppsummering i tekst og bilder, basert på artikler i Agder. Salget av Årsrevyen har som regel gitt omkring 100.000 kroner i overskudd som Lions i stor grad har pløyd tilbake til lokalsamfunnet. Før jul i fjor kunne ikke medlemmene gå på dørene og selge revyen, på grunn av korona-restriksjonene. Dermed sviktet salget dem med omkring 30.000 kroner.

Det er likevel et godt overskudd - og når Per Østensen dukker opp med den store sjekken, da er det lutter glede, uansett hvem som tar imot penger. Denne gangen var det Flekkefjord Turnforening.