– Dette ble litt av en opplevelse. Jeg tror vi har arrangert det første Livsglede-karnevalet i verden, sier rektor ved Heskestad skule, Gro Helleland.

I tillegg til alle aktivitetene som var planlagt, fikk de oppmøtte også kose seg med noe søtt fra Bydgdekvinnelaget. Arrangørene valgte å ha Disney-tema på sine kostymer, men gjestene sto fritt:

– Elevene storkoste seg da de så hvor tøffe kostymer de eldre hadde. De bød også opp hver sin eldre til polonese, fortsetter hun.

Alle var invitert

Heskestad skule er en livsgledeskole som ønsker å inkludere alle i bygda når de gjør noe gøy. De oppmøtte ble lovet en god time med ekte livsglede, noe som ser ut til å ha stemt. Både Bygdekvinnelaget og Ualand og Heskestad Bygdeutvikling bidro med støtte til dette livsglede-arrangementet. Det kom gjester fra Lund Omsorgssenter, og elevene fikk invitere besteforeldre og andre eldre de kjenner. Definisjonen på eldre var barna selv ansvarlige for, men det var i hvert fall 16 gjester fra Lund Omsorgsenter på karnevalet torsdag formiddag.

– Det var virkelig en gullstund på samfunnshuset på Ualand, avslutter rektoren.