Gå til sidens hovedinnhold

Lokal artist slipper låt som skal forlenge sommerfølelsen: – Denne passer nå som samfunnet åpner mer og mer

Andreas Hansen fra Moi, tidligere kjent som artisten africanchild, slipper en ny norsk låt under navnet «Afri».

For abonnenter

Nå er det «Afri» som gjelder, og dette en melodi som lenge lå i skuffen, før den ble omgjort til en ferdig låt:

– Låta heter Cabriolet og ble skrevet i fjor sommer sammen med en kompis. Den lå lenge i skuffen før vi fant den frem igjen og ante potensialet. Låta er en av mine mest up-tempo og lekne sanger og handler mer eller mindre om sommer og forelskelse, følelsen man får av å kjøre i en cabriolet og kjenne vinden i håret, sier Afri, eller Andreas Hansen som moieren heter, til Agder.

Han har valgt å slippe låta på sensommeren:

– Slipper låta nå helt på tampen av sommeren og håper at den kan være med på å forlenge sommerfølelsen. Jeg tror at låta kan falle i smak hos mange nå som samfunnet begynner å åpne mer og mer opp og vi får lov til å dra ut på konserter og festivaler igjen.

– Da passer det med musikk som får deg til å føle deg bra og som man kan danse til.

Ble kjent

Hansen ble virkelig kjent da han sommeren 2018 varmet opp for Enrique Iglesias for mer enn 20.000 mennesker i Telenor Arena. Han gav også ut flere singler og turnerte med VG Lista Topp 20 samme sommer.

Hansen har i tillegg samarbeidet med andre artister som Adelen, Sei Selina og Lil Halima, sist nevnte har han også turnert Europa med, som musiker, arrangør og også produsent.