– Det var lagt opp en veldig fin løype, men starten på løpet kunne ha vært bedre organisert og samtlige deltagere ble stående for tett, påpeker Svein Inge Jonassen.

Han gjennomførte på 1.25,04 og var kun 41 sekunder bak sin tid fra halvmaraton-løpet i Egersund i vår.

Bedre enn Ingebrigtsen

I København satte Rune Andre Evensen ny pers på 1.24,11. Bjørn Løining og Asle Unhammer løp også inn til nye personlige rekorder på henholdsvis 1.26,53 og 1.29,59. Vidar Trydal ble klokket inn til 1.29,49 og Ronny Birkeland gjennomførte på 1.31,07.

Det ble levert gode prestasjoner av de lokale deltagerne og de var stolt over å ha slått Henrik Ingebrigtsen som kom i mål på 1 time og 45 minutter.

Gode løp i Amsterdam

Maratonløpere fra Flekkefjord fulgte også opp med gode prestasjoner i fjorårets utgave av Amsterdam Maraton, der tre løpere forbedret sine perser på halvmaraton. På maratondistansen perset Stein Tore Vinterstø og Svein Inge Jonassen med henholdsvis 2.57,13 og 2.58,24.

Tradisjon

– Det har blitt tradisjon for lokale løpere å konkurrere i maratonløp om høsten. Dette er sosialt og vi er klar for en ny maraton-tur neste år. På grunn av arbeid er det ikke så lett for alle å bli med i den lokale terrengkarusellen, opplyser Svein Inge Jonassen til Agder.

– I Stjernemila i Flekkefjord stiller Vidar Trydal, Rune Andre Evensen og Ronny Birkeland, legger han til.