Det ble tap i landslagsdebuten, men Norge spilte en solid kamp defensivt mot Sverige, skriver Norges Fotballforbund på sin hjemmeside.

Lotte Egeland sto i mål for Norge hele kampen. Hun spiller til daglig for Amazon Grimstad, sammen med Kamilla Bruhjell.

Stina Dahl Forslund scoret kampens eneste mål da J15-landslaget tapte debutkampen mot Sverige i dag.

- Vi møtte som forventet et pasningssterkt svensk lag i dag. Det ble en kamp der vi måtte stenge rom, ligge lavt og jobbe godt defensivt. Vi slapp bare Sverige til to sjanser og jeg synes vi var veldig gode defensivt. Hele laget jobbet knallhardt, sier landslagstrener Roar Wold.

Det ble en sjansefattig kamp på Kungshamnsvallen i dag, ifølge fotballforbundet.

- Det er andre faser av spillet vi må jobbe mer med, men vi klarer ikke å få alt på plass i løpet av et par dager sammen.

Landslagstrener Roar Wold sier dette om Flekkefjord-jenta Lotte Egeland:

- Hun er en spennende keeper. God på igangsetting kort og langt. Presis. God skuddstopper. Kan bli bedre på kommunikasjon, sier Wold.

Tross tap var det en god debut av de norske jentene.

- Alle spillerne har respondert godt på det vi har jobbet med og de la ned en enorm innsats i dag. Vi spilte 90 minutter og det ble mange trøtte bein etter hvert. Det ble en tøff kamp mot et bra lag, men det var veldig morsomt. Vi har ventet på denne kampen i to år og det er godt for alle å kjenne på hva som kreves på dette nivået, sier Wold.

Fredag kl. 13.00 møtes lagene igjen.