Bildeserie

Janove Ottesen på Moi

Janove Ottesen var i storform da han lørdag spilte på Lindland i Lund. Under en regntung himmel hadde nærmere 200 gjester samlet seg i fjellsiden for å få med seg Janove i kulturlandskapet preget av frukttrær og rustikke omgivelser.

Med Lundevannet som bakgrunn var det ikke behov for backdrop og scenetepper, her skulle det holdes en naken og ren konsert. Flere av Janoves låter bærer preg av dette og med et ekstra skjerf rundt halsen satte den kjente jærbuen seg ved pianoet, og såre og nære temar ble fremført fra pianokrakken.

Det ble en helt fantastisk kveld! Nesten fullbooka, regnet holdt seg borte og folk storkoste seg. Alle tilbakemeldinger sier at det var en magisk kveld med flott musikk og god mat og drikke.

Video: Hilde Ougendal

Janove leverte virkelig god musikk og publikum var storfornøyde.

Etter konserten signerte han t-skjorter, tok bilder og snakket med publikum.

Mens publikum kunne kose seg lokalproduserte burgere og grønnsaker fra driftige bønder på Kjørmo fremførte den tidligere vokalisten i Kaizers låtene sine.

Kommende helg står Skambankt på scenen på Lindland på Moi, her varmer blant andre Tor Vidar Rennestraum og Alf Fredriksen opp før konserten. Anders Mydland ønsker nye gjester velkommen til gards for en unik konsertopplevelse.