Tabelljumbo Greipstad står fortsatt uten poeng i årets serie og opplevde å bli overkjørt av et seierssugent FFK lag. Selv om det gikk litt i rykk og napp også fra de rød/hvite, hadde de små problem med å sikre tre kjærkomne poeng.

– Vi hadde stålkontroll og alle er godt fornøyd med kampen. Vi sliter litt med å heve oss over Greipstads nivå de første 35 minutt, men så løsnet det og vi scoret tre kjappe mål før pause, oppsummerer trener Steffen Larsen.

Simen Grønsund sendte de rødkledde i ledelsen tidlig i første omgang og det stod lenge 1-0 før Fredrik Abrahamsen, Marius Bruhjell og Asle Liland i tur og orden sørget for pauseledelse på 4-0.

Flekkefjord kastet innpå fire av sine lovende juniorer i før 2. omgang og de satte også sitt preg på kampen ved å sikre en storseier.

Artig var det at en av dem, Tobias Sira Hansen, fikk æren av å score sitt første A-lagsmål tidlig i 2.omgang da han satte inn 5-0, det attpåtil med hodet.

– Moro det ja. Jeg stod vel nesten på 5-metern da innlegget fra Asle kom, lukket øynene og lot det stå til, sier unge Hansen idet han beskriver scoringen sin.

Marius Bruhjell og Asle Liland scoret kampens to siste mål for Flekkefjord og begge ble dermed tomålsscorere i det målrike oppgjøret.

– Andre omgangen er helt grei, vi holdt oppe trykket vi etablerte før pause og scoret ytterligere tre mål, sier Steffen Larsen som selv startet kampen på midtstopperplass. Han gir ros til hele laget og lot samtlige spillere slippe innpå for å ta del i festen.

To kamper gjenstår nå for FFK i årets amputerte serie og den neste spilles ikke før om nærmere en måned når Tobienborg gjester Uenes en fredagskveld i midten av oktober.

Fotball, 5. divisjon

Greipstad - Flekkefjord 0-7 (0-4)

Mål: 0-1 Simen Grønsund, 0-2 Fredrik Abrahamsen, 0-3 Marius Bruhjell, 0-4 Asle Liland, 0-5 Tobias Sira Hansen, 0-6 Asle Liland, 0-7 Marius Bruhjell

FFK: Eirik Moi – Anders Haukland, Steffen Larsen, Julian Westby Fedog, Kim Arne Dybvik - Fredrik Abrahamsen, Simen Grønsund, Christoffer Log, Asle Liland, Henehta Heh - Marius Bruhjell

Benyttede innbyttere: Thomas Hansson, Henetha Heh, Tobias Sira Hansen, Khoshnav Haji Ali

Dommer: Simon Drejer Laustsen, Lyngdal IL

Gule kort: 1 til Greipstad

Hortemo stadion

Tabellen


LagSP
1Vindbjart 2412
2Marnardal410
3Flekkefjord610
4Tigerberget59
5Farsund og Lista IK58
6Tobienborg43
7Solbygg43
8Hægebostad53
9Greipstad30
0 *Torridal00