Manglende politisk besluttsomhet

 *** Local Caption *** Bobiler p rekke og rad i n¾rheten av NorDan-hallen i anledning Aurefestival og dansefest.

*** Local Caption *** Bobiler p rekke og rad i n¾rheten av NorDan-hallen i anledning Aurefestival og dansefest. Foto:

Av
DEL

MeningerDet er et ordtak som sier: Mens graset gror dør kua!

Jeg leser med iver innlegget i denne avis som omhandler bobilparkering på Moi. Det undrer meg at politikerne vår ikke har vilje og evne til mer besluttsomhet i denne sak. Nå har undertegnede i over tre år arbeidet med å få til bobilparkering i Malånå småbåthavn uten at politikerne har klart å skjære igjennom i bruken av egen eiendom. De har enda ikke forstått at dette er en vare som skal selges!

I næringslivet foretas som regel en markedsundersøkelse for å finne ut kundenes behov. I Lund er ikke dette interessant. Ei heller er det interessant å lytte til oss som er brukere av slike plasser. I vårt lokale politiske miljø virker det som om våre politikere er redde for protester fra oppsittere i nærområdet. Fordi Tor Inge Moi i denne avis kan risikere å se noen bobilgjester spise frokost i hans nærområde.

Jeg gjentar igjen og til kjedsommelighet at Moi har et fantastisk område i Malånå småbåthavn hvor alle fasiliteter allerede nesten er på plass. Det er kun små midler og lite tid som skal til for å komme igang.Det paradoksale er at i den situasjon som dette landet befinner seg i for øyeblikket med pandemien, forventes det en drastisk økning av turisme av landets egne turister. Bobil-og caravanforhandlere har hatt en gedigen salgsøkning grunnet dette forhold i inneværende år.Det vil med andre ord si at det vil være et enda større behov for bobilparkering i Malånå småbåthavn i inneværende år.

Moi har intet tilbud til denne gruppen. De to siste helgene har undertegnede vært på helgetur både i nord-Rogaland og Sørlandet. Hvor du enn er så er nesten samtlige bobilparkeringer knyttet til maritime miljøer.Jeg er klar over at jeg tråkker noen på tærne ved dette innlegg. Det får så være men jeg påstår at det i Lund er en manglende politisk besluttsomhet om bobilparkeringen på Moi.

Det er i alle fall ingen vits « å sende kua på beite! Den vil komme til å dø av sult!

Artikkeltags