Alle kvindøler skal likebehandles

Av
DEL

MeningerFrp Kvinesdal vil at alle innbyggerne i kommunen skal likebehandles i all saksutredning og vedtak fra administrasjonen i kommunen. Rådmannen har foreslått og fått delegert fullmakt på flere viktige områder politikerne hadde styring på tidligere, og Frp har som eneste parti hittil gått inn for å tilbakeføre politiske beslutninger til folkevalgte politikere.

Frp går til valg på å ta tilbake styringen på flere områder som er delegert til rådmann i dag. Politisk behandling av lik skolehverdag var ønsket av et enstemmig drifts- og tjenesteutvalg, men rådmannen avslo dette og viste til delegasjonsreglementet der rådmann bestemte dette.

Frp mener det er et kommunalt ansvar å tilby alle elever like opplæringsvilkår og undervisningstimer på skolen med dyktige lærere. Frp – sammen med Ap – har gått inn for lik skolehverdag og fem dagers skoleuke med kortere læringsøkter/skoledager og mer tid til friminutt, som er viktige faktorer for god læring og tiltak med hensyn til likestilling og heltid/deltid.

Godt valg.

Send leserbrev «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags