Ny giv i Kvinesdal!

 *** Local Caption *** Odd Omland

*** Local Caption *** Odd Omland

Av
DEL

MeningerEtter å ha vært borte en del år fra lokalpolitikken ønsker jeg igjen å drive politikk for Kvinesdal, og ikke minst være med å bidra til at Arbeiderpartiet får igjen ordførervervet. Det er på tide at Kvinesdal får sin første kvinnelige ordfører, og jeg har stor tro på Bente og hennes kvalifikasjoner.

For at Kvinesdal skal kunne videreutvikles, og møte utfordringene med å gi det beste tjenestetilbudet til våre innbyggere fremover må vi klare å skape vekst. Vi må skape verdier for så å fordele de til beste for fellesskapet.

Dette kan vi få til gjennom en ny giv og et løft slik vi fikk til med det så kalla prosjektet «Kvinesdal 2006». Den gang gjennom felles dugnad, resulterte prosjektet i 400 nye innbyggere og 250 nye arbeidsplasser.

Sammen skal vi løfte Kvinesdal. Vi må få frem de gode ideene gjennom samspill med næringslivet, frivillige lag og foreninger og kvindølen, og det må vises handlekraft for å iverksette de beste ideene.

Dette arbeidet ønsker jeg engasjere meg sterkt i neste periode dersom velgerne gir meg og Arbeiderpartiet tillit. Dette er et område jeg alltid har brent for gjennom alle mine år i næringslivet og i politikken.

Sammen kan vi få dette til! Målet må være at Kvinesdal skal ha en sterk økning i antall innbyggere og antall arbeidsplasser. Da må Kvinesdal oppleves som en attraktiv kommune preget av bolyst, og være en pådriver og tilrettelegger for næringsutvikling.

Vi har tidligere fått det til! Stem Arbeiderpartiet 9. september!


Send leserbrev «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags