Fra å ligge på 19. plass med 353 poeng etter august var unnagjort, så troner nå altså Cato Stoltenberg øverst på lista både for september. 143 poeng ble fasit for sist måned noe som gjør at Stoltenberg også leder sammenlagt med 496 poeng. For dette belønnes han med Flax-lodd.

Forrige måneds vinner Kim Richard Eik fra Kvinesdal gjorde det for øvrig ikke like bra i september og havnet et godt stykke bak Stoltenberg.

Endringer internt i Avisen Agder

Blant Agder sine ansatte har det skjedd store endringer sammenlignet med forrige måneds resultater.

Undertegnede var den som tok flest poeng i september, mot minst i august. Nyhetsleder Lars Frøsland kan også glede seg over fremgang da han denne måneden var den i Strandgaten 34 som tok nest flest poeng.

Sammenlagt for august og september så er det vikar Andreas Vikøren som gjør det best. Svein Løvland som har peiling på mye, men ikke fotball, ligger så smått utrolig på plassen bak, mens Vera Ånestad og undertegnede følger rett etter. På de to siste plassene ligger henholdsvis Lars Frøsland og Daniel Tønnesen.

Gjentagende

Lars Frøsland har gjentatt sin unnskyldning om at han har vært uheldig med kapteinsvalg og heller ikke kan skjønne at han har hatt så uflaks så langt i sesongen. For øvrig en unnskyldning som snart begynner å bli oppbrukt. Kanskje det er på tide at vår nyhetsleder snart slutter å velge kaptein fra sitt favorittlag.