Gå til sidens hovedinnhold

Milan mot Bodø/Glimt direkte på Agders nettavis!

Artikkelen er over 1 år gammel

Hvis du er fotballinteressert, er dette en kamp du bør få med deg!

Milan – med selveste Zlatan i spissen, tar imot den suverende serielederen i Eliteserien, Bodø/Glimt torsdag kveld.

Kampen kan du se her på Agders nettavis, etter at Amedia, Avisa Nordland og Nettavisen har kjøpt rettighetene.

Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen kaller torsdagens gigantmøte mot Milan et historisk øyeblikk. Han har planen klar for å stoppe Zlatan Ibrahimovic.

Onsdag møtte Knutsen norsk presse i Milano sammen med spillerne Patrick Berg og Ulrik Saltnes. Da var den første treningen på gigantiske San Siro gjennomført.

Torsdag skal det spilles om avansement i europaligakvalifiseringen samme sted.

– Jeg vil kalle det et historisk øyeblikk i Glimts historie. Vi møter et av de største lagene i Europa, kanskje det beste i denne turneringen. Det er en optimal test, en test av vår identitet og vår måte å spille fotball på, sa trener Knutsen på pressekonferansen, ifølge NTB.

Se kampen her!

Han fikk videre spørsmål om hvordan den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic skal stoppes, dersom han kommer på banen torsdag.

– Han er en fantastisk fotballspiller, og han har hatt en fantastisk karriere. Han er fortsatt en meget god fotballspiller i en alder av nesten 39 år, og så har han noen tjuvtriks i boken. Du må være tøff mot ham og ikke la deg lure, sa Glimt-treneren.

Mandag scoret Zlatan begge målene da Milan slo Bologna 2-0 i Serie A. I tillegg spilte svensken også 90 minutter i europaligakvalifiseringsmøtet med irske Shamrock i forrige uke. Kanskje kan derfor veteranen få en hvil mot Glimt torsdag.

Ulrik Saltnes innrømmet på onsdagens pressekonferanse at det første møtet med gedigne San Siro var spesielt.

– Det meste av oppvarmingen gikk nok med til å kikke seg rundt, men etter hvert var det bare en fotballbane dette også, smilte han.