– Vi forventer storinnrykk. Vi har aldri merket slikt et påtrykk, sier Sigurd Bruhjell, som er medarrangør for konsertene.

Hver fredag arrangeres det konserter og dans med livemusikk på Fiskebrygga i Flekkefjord. Denne fredagen, altså 3. juni åpnes det hele med Oakland og country-rock på scenen.

– Nå kan vi endelig få oppleve de normale konsertene som vi hadde i 2019. Folk kan gå frem og tilbake fritt, og de kan danse, sier Bruhjell, som synes det er fantastisk å komme i gang igjen.

Programmet klart

10. juni er det Tor Arve han Andre og den 3 og 4 som skal spille. Fredagen etter er det To be named. 24. juni kommer Hard Core Trubadurs, og første juli blir det Super Trouper Abba Show.

Andre fredagen i juli er det duket for det nye bandet Hyggebandet, den 15. er det SuperStars, 22. Rocky Bianco Bande og siste fredag i juli Åsmund Åmli Band. Når vi bikker over i august, er det først Onsdagsbandet og så Loveguns som skal spille hver sin fredag.

Jubilerer

Det er nå tiende gang fredager på Fiskebrygga arrangeres. Etter to års utsettelse kan det endelig feires. Stavangerkameratene, Onsdagsbandet og Loveguns spiller opp til allsang lørdag 4. juni på stor jubileumskonsert.

– De ti årene har vært fantastiske. Publikum har trykket dette konseptet til sitt bryst. Folk har virkelig fått eierskap til disse fredagskveldene, sier Bruhjell, som også merker stor interesse for den store jubileumskonserten, der masse billetter allerede er forhåndsolgt.