Flekkefjord Kajakklubb var i helgen i Tysvær utenfor Haugesund hvor Tysvær Kajakklubb arrangerte årets siste stevne i kajakk. Stevnet var NM for lagbåt i seniorklassen og i juniorklassen. Hele 21 aktive var med på turen og det ble mange gode plasseringer på Flekkefjords-padlerne.

FKK stilte i følgende klasser:

Senior dame: Kristiane Spikkeland, Camilla Rozanski og Amalie Solvang

Junior herre: Joakim Hauge, Kristjan Moi og Ivar Flikka Buch

Junior dame: Celine Helleren

Ungdom herre: Petter A. Vollesfjord, Johan B. Osen, Kristian Solvik

Ungdom dame: Agnete Flikka Buch

G14: Lucas Fjeld, Jonas Helleren, Sebastian Tangvald Nedland, Einar Osen og Nicolai Rudolfsen

P14: Arwen Häfliger

G12: Jørgen Osen, Liam Häfliger og Martin Solvik

J12: Live Vollesfjord

Alle padlerne presterte gode resultater med en rekke NM-gull, sølv og bronse. Det ble også satt mange nye personlige rekorder. De som utmerket seg høyest opp på resultatlistene var blant annet Celine Helleren og Agnete Flikka Buch som ble norgesmestre på to distanser og ett sølv for Junior Damer. Camilla Rozanski, Kristiane Spikkeland, Amalie Solvang og Celine Helleren fikk kjempet seg inn til en sølvmedalje i NM for lagbåt K4 på 200 m og 1000 m. Av Junior herrerene klarte Ivar Flikka Buch og Joakim Hauge en fin bronsemedalje på 1000 m i K2. Kristjan også hadde mange gode plasseringer i lagbåt sammen med henholdsvis Ivar og Joakim.

I ungdomsmesterskapet vant Johan B. Osen sin klasse på langløpet etter en hard spurt og ble dermed ungdomsmester. Kristian Solvik fikk en fin syvendeplass på langløpet i hard kamp med mange andre sterke padlere. Petter Vollesfjord klarte 9 plass i A-finalen på 500 meter.

I de yngre klassene gjorde Martin Solvik rent bord i G12-klassen med gull på både 200 m, langløp og 500 m. Det samme bragden gjorde Nicolai Rudolfsen og han vant alle sine løp i G14-klassen. I samme klasse har vi også Einar Osen som kjempet seg til et par sjetteplasser og en syvendeplass i A-finalen. Sebastian Nedland vant i B-finalen og med Lucas Fjeld og Jonas Helleren like bak. Det må også nevnes at våre yngste padlere også presterte bra. Her kan vi trekke frem Jørgen Osen, Live Vollesfjord og ikke minst Liam Häfliger som vant en bronsemedalje på 200 m i K1.

FKK stilte med K4 miks lagbåt i 12 og 14 årsklasse og tok med hjem 2 gull med Liam, Martin, Live Jørgen, 1 sølv og 1 bronse med Arwen, Sebastian, Lucas og Nicolai.