Ny Agder-app gir deg nyheter du interesserer deg for

NY APP: - Agders nye app gir deg muligheten til å personalisere nyhetsstrømmen til deg selv, forklarer redaksjonssjef Erik Thime i Agder.

NY APP: - Agders nye app gir deg muligheten til å personalisere nyhetsstrømmen til deg selv, forklarer redaksjonssjef Erik Thime i Agder. Foto:

Nå kan du gjøre Agder til enda mer din egen. I Agders nyutviklede nyhetsapp kan du nå personalisere hvilke nyheter du ønsker å lese aller først.

DEL

Alle som har registrert seg med en aID-bruker i Agders nettavis har allerede fått en mail av oss som forteller det glade budskap. Det å kunne tilpasse varslinger og interesser i appen, betyr at våre lesere får en bedre tilpasset nyhetsformidling.

Mulighet

– Dette er en fantastisk mulighet for alle som vil holde seg oppdatert på de nyhetene man interesserer seg mest for, sier redaksjonssjef Erik Thime i Agder.

Om det er fra stedet du kommer fra, fotballklubben du elsker eller nyheter fra næringslivet - har du nå muligheten til å personalisere dine nyheter utifra emneknagger og samtidig få pushvarsel på mobilen når det skjer noe. Det siste er naturligvis frivillig.

– Vi introduserer «Oppdateringer for deg». Ved å klikke på «For deg» på bunnmenyen kan du personalisere din egen nyhetsstrøm basert på det som interesserer deg. Du får det i nyhetsstrømmen når det skjer og du kan også velge hva du ønsker å se i nyhetsstrømmen og få pushvarsel på, forklarer Erik Thime.

Emneknagger

Appen gir deg mulighet til å følge inntil 20 emner fra Agder.

Amedia forvalter appene for over 80 aviser og publikasjoner. Slik funksjonalitet har vært etterspurt av brukerne fra en rekke aviser over lengre tid.

– Brukerne har over lengre tid etterspurt muligheten for å kunne følge spesielt godt med på noen temaer man er engasjert i. Dette ser vi spesielt gjelder yngre brukere. Denne store oppdateringen har vi jobbet med det siste halve året, og har vært grundig testet, sier Øystein Spillum, produkteier for mobil-apper i Amedia Utvikling.

Stedsnavn

Erfaring viser at stedsnavn er de mest populære emneknaggene. I tillegg ønsker mange å holde seg oppdatert på trafikk.

– Vi tror dette skal bli en god løsning for våre digitale kunder - og vi oppfordrer jo alle abonnenter til å registrere seg som aID-brukere, slik at de kan få full uttelling for sitt abonnement. Vi ønsker hele tiden å ligge i forkant på den digitale utviklingen, sier Erik Thime, redaksjonssjef i Agder.

Artikkeltags