Gå til sidens hovedinnhold

Ny travel natt for politiet

Både politiet, brannvesenet og Hovedredningssentralen i Sør-Norge har hatt litt å gjøre det siste døgnet.

For abonnenter

– Det har vært en travel kveld og natt for politiet med mange ordensoppdrag og støymeldinger i hele distriktet. Flere personer er bortvist på grunn av ordensforstyrrelse, opplyste operasjonsleder i Agder politidistrikt lørdag morgen.

Et av oppdragene vest i Agder er beskrevt litt mer. Det var i Farsund natt til søndag. En politipatrulje stanset en bilfører blåste til over lovlig alkoholverdi. Han ble fremstilt for blodprøve. Patruljen anmeldte vedkommende og tok beslag i førerkortet.

Startet leteaksjon

Hovedredningssentralen i Sør-Norge fikk lørdag kveld en bekymringsmelding fra pårørende da de ikke hadde hatt kontakt siden lørdag morgen med en person i snekke som skulle seile fra Farsund til Stavanger. Det ble sendt ut melding via kystradioen der båter mellom Farsund og Stavanger ble bedt om å holde utkikk.

Hovedredningssentralen i Sør-Norge ba redningsskøyta «RS Kristian Gerhard Jebsen» søke langs kysten fra Egersund og sørover. Kort tid etter ble personen i snekke lokalisert trygt i havn av redningsskøyta «RS Kristian Gerhard Jebsen»

Hovedredningssentralen i Sør-Norge minner alle på å varsle pårørende hvis det skjer endring i planer.

Ute med brannbåten

Brannvesenet i Flekkefjord hadde forøvrig en utrykning på lørdag ettermiddag med brannbåten til oljeplattformen som ligger i Djupvik. Det viste seg å være bare en teknisk feil ved en automatisk brannmelder som er direktekoblet til brannvesenet.