Hva har vært det beste med 2022 for deg?

– Jeg syns det er vanskelig å trekke frem bare én ting som har vært bra. Jeg har så mange gode minner med folk jeg er glad i. Alt fra deilige sommerkvelder sammen med venner, stor bursdagsfest da jeg ble 30, utenlandstur og ellers mange gode øyeblikk med venner og familie.

Var det noe som ikke var så bra?

– De fleste av oss har jo blitt påvirket av renter, matpriser og strømutgifter som stiger fortere enn på lenge. Men jeg kjenner at jeg blir oppriktig lei meg når jeg får høre om familier og mennesker som får det så økonomisk utfordrende at de ikke har nok til det mest nødvendige. Køene til matutdeling har vokst i hele Norge i høst. Jeg vet at høsten og juletiden har vært vond for mange økonomisk, og jeg håper det vil skje en endring på disse frontene snart.

Hva er noen stikkord som beskriver din julefeiring?

– Jeg blir jo aldri for stor for julestrømpa med masse godt i fra pappa. Ellers er stikkordene for denne jula: familie, julepysj, god mat og ro.

Hva er ditt nyttårsforsett?

– Det siste året har jeg kjent på hvor fort ting kan snu, og jeg ønsker derfor å prioritere mer av min tid sammen med mennesker som er viktige i livet mitt. I tillegg ønsker jeg å reise mer enn hva jeg fikk gjort i 2022.

Vil du nevne en person som har betydd litt ekstra for deg i året som har gått?

– Jeg har flere i livet mitt som jeg er takknemlig for, og som har vært med å bety en forskjell i livet mitt det siste året. Men den jeg vil trekke frem er mannen min Lennart. Det er kanskje litt klisjé, men han er jo den viktigste i livet mitt, min klippe og min beste venn. Å møte livet sammen med han er en reise jeg ikke ville vært foruten!