Hva har vært det beste med 2022 for deg?

– For meg må jeg si at det beste med 2022 er at jeg turte å ta steget inn i livet som frilanser. Nå jobber jeg fulltid som musikkprodusent, komponist og lydtekniker for broadcasting. Jeg har lært at det å ha en jobb som man virkelig trives og engasjerer seg i har stor innvirkning på hvordan man har det i hverdagen, og jeg har aldri hatt det bedre!

Var det noe som ikke var så bra?

– Nedgangstider, større økonomiske forskjeller i samfunnet, krig i Ukraina og alle konsekvensene det har.

– Men personlig må jeg nok si at skytingen under Pride i Oslo var en ordentlig vond opplevelse. Jeg hadde besøk av en venninnegjeng fra Flekkefjord som skulle oppleve sin første pride-feiring. Den helga som skulle være full av kjærlighet ble farga av redsel og sorg.

Fem stikkord som beskriver julefeiringen du har hatt

– Gøyale familieselskap, god mat, forkjølelse og gledelig gjensyn med jentegjengen

Hva er ditt nyttårsforsett?

– Jeg har lyst til å lese mer, være mindre på skjerm og bli flinkere til å kjede meg. Det er når man kjeder seg at de beste ideene kommer!

Vil du nevne en person som har betydd litt ekstra for deg i året som har gått?

– Det er så mange jeg vil nevne, men kanskje aller mest vil jeg gjerne løfte frem jentegjengen min fra Flekkefjord. Selv etter så mange år er de fremdeles viktige personer i hverdagen min, selv om vi bor spredt rundt i landet. Jeg er veldig heldig!