Gå til sidens hovedinnhold

Øyvind Lilledrange i storslag

Det ble fullt hus og to seiere i V65 for Flikka-skytteren på vårstevne i helgen. Martias Flikka skjøt i eliteklasse (klasse 5) og klarte en sterk 10. plass blant meritterte skyttere.

Under lørdagens to stevner i Imenes og Froland viste Lilledrange virkelig at han kan treffe blinken.

Han vant i veteranklassen (V65) 100 meter liggende på Imenes med 349 av 350 poeng og i Froland ble de fullt hus med 350 poeng og ny topp-plassering.

Martias Flikka skjøt for første gang i eliteklassen (klasse 5) Med 342 poeng holdt det til en 10. plass i denne krevende klassen der de skyter på en mindre blink på 200 meter. De skyter både stående, knestående og liggende. Samtlige som var foran Martias på resultatlisten på stevnet har tidligere vært med på kongelaget og er dermed svært meritterte skyttere.

Martias skjøt 245, og kvalifiserte seg dermed til «Mesternes mester». Landskytterstevnet er avlyst, men de beste seniorer skal gjennom sommeren konkurrere om å få delta på et «mesternes mester» møte, det vil gå på NRK1 . Det blir ca 500 skyttere (mot normalt 5000). Det er kun eliteskytterne (seniorer) som får delta.