Han har hatt lignende konsert på Birkeland ved Kristiansand og på Q42 i Kristiansand før han kom til Flekkefjordsområdet i påskeuka. Han var på Salen i Flekkefjord onsdag, Betania i Sokndal torsdag formiddag og påskekonsert i Sion på Moi skjærtorsdag kveld.

Pastor for pinsemenigheten på Moi, Stein Moen, var glad for at Järlestrand fikk til et besøk på Moi i år også. Tilhørerne kom fra Moi, Hovsherad, Sira og Flekkefjord.

Den dyktige sangeren har bredt repertoar og formidler Elvis, kjente norske sanger og ikke minst sine egne sanger. Han har et stort engasjement og formidler det glade budskap mellom sangene. Noen pinsevenner regner pinsen som viktigste høytid, men Järlestrand poengterte at uten påske ingen pinse. Korset står sentralt i påskefeiringen og gir framtidshåp og er redningen, selve frelsesverket.

Per Mikael Järlestrand (57) er kjent mest i Sverige og Norge. Han er utdannet i sang og musikk ved Musikkhøyskolen i Malmø. Mest kjent er han gjennom TV-programmet «Minns du sången» som ble sendt på svensk og norsk TV.

Ved siden av musikkarriæren har han virket som pastor og musikkleder i Pinsekirken Europaporten, og han er programleder i den kristne TV-kanalen Kanal 10. Han er dessuten med i trioen «Tre Barytonerna» som reiser for Skandinaviske Barnemisjon.

Som den engasjerte sanger han er, lot han organisasjonen KPK Ukraina få all penger som kom inn på påskekonsertene.