Målløse oppgjør hører til sjeldenhetene når man kommer så langt ned i systemet som 6.divisjon, men dette ble tilfellet når serieleder Hidra gjestet opprykksjagende Våg3 lørdag ettermiddag. Første omgang må man kunne si at hjemmelaget var det førende laget spillemessig, men det som nærmet seg ble effektivt stoppet av en bunnsolid forsvarsrekke. Hidra slet med å holde ballen oppe i banen og ble løpende mye imellom de første 45 minuttene.

I hvilen ble det gjort et par små grep på midten og Hidra så mer komfortable ut. Etter hvert som kampen ble eldre begynte det også å komme noen småfarligheter foran hjemmelagets mål. Det skal sies at hjemmelagets keeper nok kvalifiserte til spill i høyere divisjoner og hadde stort sett god kontroll på det som kom.

Kun ved en anledning var han satt ut av spill. Like før slutt lurte Kim Arild Larsens lave corner seg gjennom hele målgården til Våg uten at noen blå bein nådde frem. Dermed endte det med Hidras første poengtap på 11 kamper.

Øylaget holder likevel stand på toppen av tabellen når fire runder gjenstår. Neste kamp er allerede på tirsdag da Hidra tar turen til Søgne i regnværet.