Gå til sidens hovedinnhold

Radikal kjønnsteori

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Hva dette enn måtte være, så blir det nå pådyttet 10-11 år gamle barn. Dette skriver forfatteren Eivind Gjerde om i avisen Dagen 14. september, han har nemlig lest i læreverket som Aschhoug gir ut i samfunnsfag for grunnskolen: «Kjønnsidentiteten er din egen opplevelse av å være jente, gutt eller noe annet.

Hvis du identifiserer deg med det juridiske kjønn du fikk da du ble født, er du en cisperson. Dersom du identifiserer deg med et annet kjønn enn det du fikk da du ble født, er du en transperson. Føler du deg hverken som gutt eller jente, er du binær.» Boka introduserer pronomenet «hen» i stedet for han og hun, og understreker at alle må få bruke det pronomenet som passer dem. Disse og liknende personlige saker blir deretter presentert med mange eksempler, også slike som er direkte angrep på kristen tro og foreldreautoritet.

På denne måten blir den offentlige skolen nå gjort til redskap for en indoktrinering av «Fri, foreningen for kjønns-og seksualitetsmangfold», og dette skjer med støtte fra politikerne. Er det da rart at mange ønsker alternative friskoler? Barn kan nemlig lett bli manipulert, men det er vondt å se på at også voksne kan bli så politisk manipulert at de nekter både friskoler og kristne institusjoners læregrunnlag livets rett.