Flekkefjord unge mannskap har kommet seg fra en liten downperiode og slo kraftig tilbake i toppkampen. 4–2 borte mot Tigerberget styrker FFKs tredje plass på tabellen og rødtrøyene ligger nå bare ett poeng på Tigerberget på andre plass, en plass som gir automatisk opprykk ved sesongslutt.

Flotte scoringer, tidvis bra spill og en herlig fighterevne sikret full poengpott.

Godt fornøyd

– Vi er meget godt fornøyd med guttene i kveld. Mange gjør en god jobb og jeg vil si vi vinner fortjent, sier Jan Kåre Hansen på vegne av trenerteamet.

Rutinerte Fredrik Abrahamsen sendte Flekkefjord i ledelsen i det 15. minutt da han vendte opp på 16-meteren og scoret sikkert.

Men drømmestarten fikk et skudd for baugen da Tigerberget utlignet mot slutten av omgangen.

Junior leverte

Flekkefjord jaget imidlertid ny ledelse og nærmest ut fra intet dukket den noe ukjente junioren Jonas Bjelland opp og sendte de rødkledde foran igjen med 2–1.

Samme spiller var også mannen bak det viktige 3–1-målet.

– Det er gøy med Jonas. Han var innpå ti minutter i forrige kamp og det var hans A-lags-debut. I dag får han sjansen fra start og scorer to mål, sier Jan Kåre Hansen.

Asle Liland økte ledelsen til 4–1 og selv om Tigerberget reduserte en gang til var det aldri tvil om at dette var FFKs kveld.

Med tre viktige poeng i sekken kan Flekkefjord ta ferie på en sterk tredjeplass etter en god vårsesong.