Løp for meg vil bidra til økt oppmerksomhet rundt kreft hos barn og unge, og er en innsamlingsaksjon til barnekreft.

Etter en heller regnfull morgen, begynte sola etter hvert å titte frem. Elevene løp ei løype rundt skolen og barnehagen. Den var på om lag 250 meter.

Både foreldre, besteforeldre og bygdefolk kom for å heie frem de ivrige elevene i løypa. Etter hver runde fikk elevene et klipp i klippekortet sitt, og de aller fleste sprang mellom 10 og 20 runder. Kjempebra!

Nytt i år var at alle elevene hadde på seg røde t- skjorter som vi har fått fra barnekreftforeningen i Agder v/ Ludvig Egeland. Det var utrolig fint å se elevene i like t – skjorter med gullsløyfe på ryggen.

Etter løpet var det åpen kiosk, hvor det ble solgt kaker, fruktspyd, kaffe og saft.

Dagen ble avsluttet med trekning av premier sponset av Flekkefjord sparebank, Byggvell Moi og Bankklobben Sira. Det var stor jubel under premieutdelingen.

Alle pengene vi har fått inn, både på kakesalg og donasjoner gikk direkte til barnekreftforeningen i Agder. Vi har ikke nøyaktig sum enda, men regner med over 10 000 kr på litt over 1 times aktivitet. Vi vil også takke Sira bygdekvinnelag for pengegaven til Sira skoles løp for meg.