Gå til sidens hovedinnhold

Skiløpere på langtur 

Artikkelen er over 1 år gammel

Flekkefjord-løpere liker utfordringer. Joakim Olsen, Bjørn Løyning, Terje Log og Glenn Omland gjennomførte nylig en rulleskitur på 90 kilometer.

De satset på styrkeprøven Lyngdal-Eiken-Lyngdal og kom i mål på 6 timer og 10 minutter sist torsdag.

Vi valgte denne løypen siden Joar Thele og Joakim Olsen hadde gjort det samme i fjor. Det ble en kjempefin dag og en god treningstur i oppkjøringen til en ny skisesong, opplyste Bjørn Løyning.

Deltagerne gjennomførte den ni mil lange distansen på fin asfalt, som er en stor fordel når man går langt. På turen ned til Lyngdal ble det litt vind, men ellers var forholdene stort sett greie. Og løperne fikk mye mat og drikke på hele langturen.

Løpere fra Flekkefjord har konkurrert på ski utenlands og ellers er Sesilåmi et høydepunkt i vintersesongen. Den unge skiløperen Joakim Olsen imponerer på treninger og han viste utrolig god staking på den seneste turen til de lokale løperne.

Rulleskiløp

Nå ser vi frem til å delta i Dalane rundt i Kvinesdal søndag 6. september. Olav Sindland er forøvrig primus motor for dette rulleskiløpet i Vesterdalen og Austerdalen. Og det kommer til å bli en kjempefin tur over 62 kilometer, sier Bjørn Løyning til Agder.