Gå til sidens hovedinnhold

Slik gikk det på helgens stevne

Kvinesdal stilte med to svømmere i helgens Terje Vigen-stevne.

Lørdag ble Terje Vigen-stevnet arrangert i Lillesand. I klassen født 2008 var Thanawhut Khampu med og i klassen født 2007 stilte Ole Martin Reppen.

Først ut var Ole Martin Reppen på 100 meter butterfly. En stilart som er veldig tung og som de unge svømmerne kanskje frykter mest fordi den også er veldig teknisk vanskelig. Ole Martin visste ikke helt hvor han lå her men hadde bestemt seg for å prøve og henge på en to år eldre svømmer i nabobanen.

Dette gikk veldig bra og han klarte holde seg i kontakt helt til mål. Han forbedret sin bestetid med 8,76 sek og fikk en over forventet bra 3. plass.

Neste ut var Thanawut på 50 fri. Han gjennomførte meget bra og tok en imponerende 1. plass med 2,38 sek forbedring av pers.

Så var det 200 bryst for begge svømmerne. Thanawhut sin tradisjonelt dårligste stilart. Her fikk han dessverre en liten teknisk feil ved veksling. Dette kan alltid skje i svømming da det er et strengt reglement. Men det var et veldig bra løp der han gjorde en utrolig tid med 27 sek bedre tid en sin tidligere rekord. Dette hadde holdt til 2. plass i klassen.

Dagnes siste heat var Ole Martin på samme distanse. Også et veldig bra løp. 3. plass og forbedring av pers med 5.15 sekunder.