Tonstad tok tak i kampen i fra første spark på ballen, og vi noterer en god mulighet etter allerede to minutter spill, men skuddet til Tormod Helland får keeper slått over mål til corner.

Tonstad kjører på videre, og i det 18. min er det Sondre Gyland som sender i vei et skudd som keeper nok en gang får slått til corner.

Rett i krysset

Så i det 23 min så sitter den endelig i nota, og det er Steffen Kvello som smeller ballen nydelig i krysset fra 12-13 m med venstrefoten.

Vi noterer gode muligheter til både Tormod Helland og Sondre Gyland før Steffen Kvello nok en gang smeller ballen i krysset med venstrefoten i det 39. min.

Andre omgang skulle ikke bli like velspillende som første omgang, Tonstad kjører på med alle syv byttene, og det preger også samspillet til tider, men de føler at de full kontroll på kampen.

I det 55. min er det dagens kaptein Nils Johannes Hadland som flikker ballen videre ut til Geir Josdal som vender inn i feltet og smeller av et skudd som stryker tverrliggeren.

Redusering

Og så i det 58. min så klarer Vigrestad å få satt inn en redusering etter at vertene sover litt i de bakre rekker.

Ut i omgangen så kommer også Benjamin Dåvang innpå, han spurtet i fra alt og alle i det 63 min, runder keeper, men setter dessverre skuddet i stangen.

68 min ut i kampen så setter nok en gang Benjamin Dåvang på turboen, og inne i straffefeltet blir han klippet ned, og vi får et soleklart straffespark som settes høyt inn i nettmaskene av Sondre Gyland.

Kampens siste scoring er det kaptein Nils Johannes Hadland som sørger for i det han limer ballen i krysset i fra 16 meter etter nydelig forarbeid av innbytter Runar Ovedal.

Kveldens bestemannspremie går til tomålsscorer Steffen Kvello som jobbet meget godt på midtbanen både offensivt og defensivt, og setter to nydelig scoringer med "gal" fot.

Tilskuere ca 100.