Tonstad viser fortsatt gode takter i årets sesong, i kveld var det Eiger 2 som ble sendt hjem til Eigerøy med 0-4 i bagasjen, dette var også deres største tap for sesongen.

Men kampen kunne fått en helt annen utvikling hadde det ikke vært for en fantastisk redning av vår solide keeperkjempe Sindre Tjørhom som får slått ballen i tverrliggeren allerede etter 5 min ut i kampen.

Bare minuttet etter er det klar for jubel på stadion da Nils Johannes Hadland trer ballen igjennom til vår toppscorer Karl Kvinlaug som er nådeløs når han får slippe inn i feltet på denne måten, iskaldt setter han ballen i keepers lengste hjørne.

Vi tar etter scoringen fullstendig over utpå der, men vi må vente helt til det 40 min før vi setter inn vårt andre mål for kvelden, Ole Asbjørn Liland slår en kort corner ut til Steffen Kvello som smeller ballen i mål i fra 10 -12 m, 2-0 blir også pauseresultatet.

Publikum hadde nesten ikke fått svelget unna pølsene i pausen før vi går opp i 3-0, etter en duell på sekstenmeteren havner ballen hos innbytter Geir Josdal som dundrer inn en fantastisk scoring i fra 20 m.

Hjemmelaget styrer det neste i den andre omgangen også, de gangene bortelaget kommer seg fremover blir de kontant stoppet av en meget solid backfirer, og bakerst i målet står sikkerheten selv.

Det er en meget bra stall vi har, vi gjør flere bytter utover i kampen uten at det svekker laget, og det var nok en innbytter som skulle sette inn vårt siste mål i kampen, Tormod Helland presser bortelagets midtstoppere såpass tøft omtrent 25 m i fra mål slik at de mister ballen, og da er plutselig Tormod alene igjennom med keeper, rolig og behersket setter han ballen til venstre for keeper og i nettet.

Vår kaptein styrte skuta på glimrende vis nok en gang i kveld, då det var på sin plass at dagens jury valgte Ole Asbjørn Liland til banens beste.

Neste kamp for Tonstad er lørdag 9. oktober mot ingen ringere enn Hovsherad på Eik stadion.......

Omtrent 100 tilskuere koste seg på Tonstad tirsdag kveld.

Spilte kamper

Tonstad 4 - 0 Eiger 2 ›

Hovsherad 10 - 1 Undheim 1 ›

Frøyland 2 2 - 3 Moi ›

Kåsen 4 - 0 Vigrestad ›

Brusand 1 - 3 Sokndal ›

Tabellen


LagSP
1Hovsherad614
2Tonstad614
3Sokndal612
4Kåsen512
5Brusand59
6Undheim 156
7Eiger 255
8Moi54
9Frøyland 263
10Klebe 153
11Vigrestad61