Gå til sidens hovedinnhold

Solstikk

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Årets sommer har på mange måter vært en solrik og varm sommer i alle fall for oss som bor på Moi . En god sommer gjør at uteaktiviteter blir gode opplevelser for folk flest.

Når så er sagt er det ikke alle som tåler solas varme. For noen kan dette føre til solstikk med påfølgende svimmelhet og nedsatt konsentrasjonsevne. Om så er tilfelle med Tor Inge Mois innlegg i dagens utgave av denne avis, skal ikke påståas men en kan undres. Eller kanskje er stykket ironisk ment?

Å fremstille Malånåområdet i en sammenligning med f.eks. Hyde Park og andre eller ønske om tilsvarende, er i mine øyne tatt ut av proporsjoner.

Samtidig er det skuffende å legge merke til vedkommendes hovering over at politikerne har satt tommelen ned for bobiloppstilling. I så fall har han vært sentral i dette vedtaket. Han kunne jo risikert å ha sett et menneske spise frokost fra sitt stuevindu

Selv synes jeg det er hyggelig at barn og voksne trives med bading og aktiviteter og at området ser fint ut men det er også et spørsmål om hvor mye ressurser en skal bruke på et slikt område uten å få en krone i inntekt til kommunen? Som tidligere økonomisjef i kommunen er vi flere som trodde at han hadde større horisonter med tanke på fremtidige kommunale inntekter som en bobilparkering kunne gitt.

Eller er det i hans innlegg kun et uttrykk for et utslag av solstikk?