Spent på å se seriemesteren igjen – live på Agders nettavis!

KAMP: Frøsland jevnlig på fotballkamper. Her fra Liverpools hjemmebane Anfield sammen med Ørjan Konstali.

KAMP: Frøsland jevnlig på fotballkamper. Her fra Liverpools hjemmebane Anfield sammen med Ørjan Konstali.

Liverpool-supporteren Lars Frøsland ser frem til å se laget sitt spille for første gang siden sesongavslutningen. Denne gangen vises kampene på Agders hjemmeside.

DEL

– Det er alltid usikkerhet og spenning knyttet til hvem som viser treningskampene. Det er kult at Amedia har sikret seg rettighetene og at kampen vises på min egen arbeidsplass, Avisen Agders nettside, forteller Lars Frøsland.

Han er spent på å se laget spille for første gang siden juni. Kampene blir spilt i Østerrike.

– Alle stjernespillerne er med til Østerrike, så jeg tror og håper vi får se dem spille i disse to kampene. Jeg er også spent over å se nyinnkjøpte Kostas Tsimikas og ungguttene i aksjon, sier han.

Liverpool-supporter

Frøsland har vært supporter siden han gikk på barneskolen og har bodd i Liverpool i tre perioder.

– I førsteperioden var i 2009/2010 sesongen, som er den kanskje mørkeste tiden i klubbens historie rent spillemessig. Jeg var på kamp på Goodison Park. Kampen ble omtalt som en nedrykskamp, sier han.

Frøslands andre periode som innbygger i byen gav noen cupfinaler, og han fikk se legenden Kenny Dalglish i managersetet, men i den tredje perioden fikk han oppleve starten på det som til slutt endte med seriemesterskap i år.

– Min kone og jeg bodde i Liverpool i 2015. Da jobbet jeg frilans for Liverpool.no. Jeg lå sammenkrøpet på et hotellrom med zoomlinse for å knipse et bilde av Jurgen Klopp, da det var rykter om at han skulle ta over som manager, sier han.

Klopp fikk som kjent jobben. Frøsland fikk bildet sitt. Det skulle markere starten på en ny storhetstid for klubben.

Så seriemesterskapet bli spikret hjemme på grunn av korona

I vinter ble det tydelig at det gikk mot første seriemesterskap på 30 år og første Premier League-gull noensinne. Frøsland hadde billetter til de avgjørende kampene, men måtte i stedet se laget sitt heve trofeet på TV-skjermen hjemme i Flekkefjord da pandemien slo til.

– Det ble ikke helt som jeg hadde sett for meg, med Korona og langt avbrekk mellom kampene. Det har likevel vært en sinnssykt gøy sesong. Jeg var sammen med lokale Liverpool-supporter på Central og så laget heve trofeet på storskjerm, sier han.

Amedia har sikret seg rettighetene for Liverpool treningskamper mot Stuttgart og Red Bull Salzburg. Kampene spilles lørdag og tirsdag.

Artikkeltags