Ett poeng til FHKs kvinner

Av
DEL

Håndball, 4. divisjon kvinner

Lyngdal – Flekkefjord 22-22

Vi gjør en god første omgang i dag. Forsvaret sitter utrolig bra, og med en god målvakt bak. Fremover får vi satt mye bra på avtaler, men vi sliter med litt feilpasninger som gjør at ledelsen ikke blir større. Vi glipper litt med linja til Lyngdal, da hun får tak i det meste av baller som blir sendt hennes vei. Etter 25 min står det 7 – 13 på tavla, men vi roter litt i slutten av omgangen og det står 9 – 13 til pause.

Andre omgang er preget av dårlige skuddvalg og feilpasninger, noe som medfører at dem kan kontre og sette stor fart mot oss. I forsvar så blir vi hengende etter og klarer ikke stoppe dem slik som vi gjorde første omgangen. Ledelsen blir mindre, og når 20 min har passert på klokka er stillingen 19 – 20. Vi følger hverandre tett de siste ti minuttene, og i siste sekund blir Lyngdal tildelt straffekast. Sluttresultat 22 – 22.

Vi stresser for mye i dag, og gjør dårlige valg i angrep og kaster bort alt for mange baller.Toppscorer for Flekkefjord i dag er Anette Nedrejord med 9 mål. Vil også trekke frem Emma Malde, som gjør en god jobb både angrep og forsvar. Eline Sandsmark står også en god kamp bakerst i dag, og holder oss inne i kampen ved flere anledninger.

Mål: Anette Nedrejord (9), Susanne Mål (2), Evy Netland (1), Andrea Log (1), Siri Velund (2), Kristina Stenberg (1), Eli Verhaug (6).

Artikkeltags