Gå til sidens hovedinnhold

Starter sesongen fredag: Ambisjoner om å kjempe i toppen

Hovsherad spiller første seriekamp førstkommende fredag borte mot Kåsen.

– Dette er et lag vi ikke kjenner, slik at det blir spennende å se hvilke kvaliteter de besitter, forteller Hovsherad-trener Gunnar Hundsnes, til avisen Agder.

– Målsettingen vår i år er en topp 3 plassering. Vi er mange hakk bedre enn vi var i 2019. Da kom vi til slutt på en fin 4. plass. Vi har trent bra og har ikke mistet noen spillere under pandemien. I tillegg fikk vi Joakim Ødegård i vinter. Han har scoret mange mål for Moi de siste sesongene og alt tyder på at han kommer til å gjøre det samme i Hovsherad, sier Hundsnes.

– Hva er styrken til Hovsherad?

– Styrken vår er at vi har en jevnt besatt 18manns tropp. I treningskampene har vi bevisst jobbet med spillestil, der alle skal ha kjente roller i laget. Med Marius Bringedal tilbake etter skade er vi betydelig styrket i forsvar, og fremover på banen har vi bra med løpskraft og duellstyrke, mener treneren.

– Du har selv vært trener i over 30 år. Er det like gøy enda?

– Ja, jeg synes det er givende og jobbe med ungdom. Fotballen har opp gjennom årene gitt meg mange fine øyeblikk. Samtidig vil det alltid være opp og nedturer. Skal en komme seg videre er det viktig å ta lærdom av dette. For 5 år tilbake var Hovsherad i 7. divisjon, forteller Hundsnes.

Han fortsetter:

– Klubben har gradvis tatt steg, og jeg må si det er fantastisk at vi nå er der vi er. Med ny kunstgressbane ligger alt til rette for en spennende sesong, avslutter Hundsnes.