Pasningsspillet satt greit, og bortelaget hadde det meste av initiativet fra start av. Avslutningene var imidlertid av dårlig format. I beste fall rullet de harmløst inn til keeper, og som oftest traff de ikke mål. Hjemmelaget skulle imidlertid vise seg svært effektive og scoret på sin første visitt inn i Hidras målgård. Burvokter Kjell Andre Bakken spilte en fin kamp for de blå, men ved denne anledningen var han ute på en aldri så liten skovtur, og Lyngdals mobile spiss fikk lurt ballen inn fra skrått hold.

Scoringen satte fart i Lyngdal, og det var et lite mirakel at de ikke økte ledelsen etter en kanonade mot Hidra-målet få minutter etter ledermålet. Hidra var også farlig frempå før pause, men dessverre skjøt både Even Frisell og Tor Einar Larssen denne gang med løskrutt.

Etter pause hadde bortelaget ambisjoner om å både snu og reise den mye omtalte kjerringa, men måtte dessverre tåle et ganske kjapt baklengsmål etter et slurvete balltap, og bakken ble enda brattere. Hidra skapte fremdeles sjanser, og det er smått utrolig at det ikke ble både tre og fire scoringe r i løpet av kampen. Samtidig var Lyngdal farlige på kontringer, og fikk straffe da enda en kvikk spiss fikk løpe gjennom og ble felt. Den ble omsatt i scoring, og kampen var vel i realiteten avgjort.

På overtid ble det mye rom å løpe i, og hjemmelaget økte ledelsen både en og to ganger. En sur karamell å svelge for Hidra i det som egentlig var en helt jevn kamp, men hjemmelaget var vesentlig bedre til å score mål, noe som er forholdsvis viktig i denne sporten.

Kampfakta

Lyngdal2 - Hidra 5-0 (1-0)

1-0 (25), 2-0 (53), 3-0 (70), 4-0 (90), 5-0 (90)

Gult kort: Jahn Ove Hammersmark Tønnessen, Hidra

Dommer: Preben B. Wassbakk (FFK)

Tilskuere: Ca. 30

Lyngdal Stadion