Gå til sidens hovedinnhold

Storseier til 13-åringene

Flekkefjord FKs G-13 tok et nytt viktig steg i retning av kretsmesterskapet da de lørdag ettermiddag slo bunnlaget Grane 13-0 på Uenes kunstgress etter å ha ledet 6-0 til pause.

Selv om det ikke gikk helt på skinner i åpningsminuttene var det aldri tvil om at lørdagens oppgjør var et møte mellom topp og bunn. Da 15 minutter var passert ledet rødtrøyene allerede 3-0 etter hattrick av Anders Strømland Lund.

Flekkefjord var svært effektive foran gjestenes mål og innen lagene gikk til pause hadde Strømland Lund notert seg for nok en scoring, mens Brage Log Larsen og Fredrik Jacobsen hadde sørget for at det stod 6-0 til Flekkefjord.

Gode gjennombrudd

Erik Espenes er talsmann for trenerkvartetten og mener kampen gikk som forventet.

– Flere slet med småfeil i begynnelsen, men etter hvert ble det mye bra og vi fikk mange gode gjennombrudd.

– Grane er bunnlaget så det ble vel som forventet. Men kampen skal jo spilles først, sier Espenes.

FFK måtte unnvære 2-3 spillere som var i karantene, men de 11 som var tatt ut fikk grei fordeling av spilletid og flere tegnet seg på scoringslisten.

Flotte scoringer

Et stort publikum koste seg i høstsolen på Uenes og utover i sluttomgangen fortsatte FFK å kjøre kampen. Kristian Dalemark Austad, Niklas Seglem og Lukas Hjelleset Gausdal (2) tegnet seg også på scoringslista, mens Fredrik Jacobsen med to nye mål også noterte seg for hattrick. Flere av målene kom som resultat av flott spill og med et par avslutninger i stolpen kunne seieren lett vært større.

Neste lørdag venter Våg i Kristiansand og med seier der går det mot kretsfinale mot Myhra på Uenes om to uker.