Kampfakta

7 Div. Avd. 1 Herrer Ganddal 2 - Tonstad 2 8-3 (3-2)

Laget:

Andreas Ovedal-Netland - Vemund Grønlund (Adrian Svindland 50)Vemund Grønlund 68)- Mads Andor Eitland - Håvard Johannes Risnes - Tore Morten Ousdal - Øyvind Skadberg - Thomas Grimsby - Erling Andre Biktjørn - Markus Josdal (Adrian Svindland 22) (Markus Josdal 46) - Benjamin Dåvang (Adrian Svindland 75)(Benjamin Dåvang 83) - Thorbjørn Ellingsen Aakre

Mål:

1-0 (5) Sander Skår Aarsvoll

2-0 (11) Sivert Bjerga

2-1 (18) Thomas Grimsby

3-1 (31) Mathias Melum-Hansen

3-2 (39) Benjamin Dåvang

4-2 (54) Nathaniel Staurland

5-2 (58) Nathaniel Staurland

6-2 (65) Nathaniel Staurland

7-2 (74) Mark Alvin Skeie

8-2 (77) Sander Skår Aarsvoll

8-3 (83) Markus Josdal

Etter en meget god kamp mot Hana for bare et par dager siden borte på Sandnes så bar det nok en gang ut på langtur til Sandnes, denne gangen for å møte serieleder Ganddal 2 til kamp, og i en kamp som vi kun hadde tolv spillere tilgjengelige i pga jobb, skader og sykdom så endte det til slutt stygt etter en hederlig første omgang.

Ganddal2 kom tidlig i føringen med en tomåls ledelse etter 11 spilte minutter, men etter en innøvd cornervariant i fra Øyvind Skadberg så setter Thomas Grimsby inn et reduseringsmål etter 21 minutter, men ikke lenge etterpå så er Ganddal2 igjen frempå med ny scoring.

Fem min før pause så får Benjamin Dåvang dratt seg fri og sender i vei et godt skudd ca 20 meter som sniker seg inn ved stolperoten, og vi går til pause med en 3-2 ledelse til Ganddal 2.

En helt grei omgang i fra våre gutter, tatt i betraktning at vi har en del spillere som må spille i uvante posisjoner, og at keeper Thorbjørn Ellingsen Aakre for anledningen må spille spiss, noe som han løser meget bra.

Den siste omgangen skulle bli et sant ork, krampene innhenter oss kun minutter ut i den siste omgangen, og noe småskader dukker også opp underveis, men vi biter tenna sammen så godt vi kan selv om målene etter hvert hagler inn i "feil" ende.

Vi skrur klokken frem til det 83 minutt for da opplever vi det mest positive i den andre omgangen når Øyvind Skadberg sender et frispark inn i feltet hvor 14 år unge Markus Josdal får kontroll på ballen og sender den vakkert over keeper og inn i nettmaskene, så dermed har vår yngste spiller scoret mål i to vanskelige bortekamper på rad, det må være sjeldent kost på seniornivå.

Tre kamper på syv dager ble en tøff affære for flere av de unge gutta våre, og kanskje for den eldre garde også...men vi skal være stolte over å ha tatt seks av ni mulige poeng i de kampene når en ser at alle motstanderne lå foran oss på tabellen, flott levert :-)